Samens

Bericht in verband met het corona-virus.

In verband met het corona-virus bieden wij de mogelijkheid aan onze cliënten om beveiligd te (beeld)bellen in plaats van te komen. Uw behandelaar zal contact met u opnemen over de mogelijkheden in deze periode. Wij verwijzen u naar de site van onze beroepsvereniging de LVVP, www.lvvp.info, voor eventuele aanvullende informatie over ons beleid rondom het corona-virus. 

Wij zijn als ‘Samens’ vier collega’s die met elkaar samenwerken in de regio Utrecht, ieder met een eigen praktijk. We zijn door de overheid geregistreerde psychotherapeuten (BIG), hebben veel werkervaring en zijn geschoold in diverse psychotherapeutische referentiekaders. Professionaliteit en zorgvuldigheid hebben we hoog in het vaandel staan. We houden van ons vak.

Samens (voorheen Psychotherapeutennetwerk) is een door het RINO erkende opleidingsinstelling voor psychotherapeuten. Dat betekent dat er meerdere psychotherapeuten in opleiding werkzaam zijn bij ons.

We overleggen regelmatig met elkaar. Soms verwijzen we naar elkaar en we nemen zo nodig voor elkaar waar. Ook zijn er soms meerderen van ons bij een behandeling betrokken, dan is er bijvoorbeeld sprake van een individuele therapie en een relatietherapie.

Ons accent ligt op de gespecialiseerde GGZ (s-GGZ). We werken samen met een psychiater die we in voorkomende gevallen kunnen consulteren.

U kunt bij ons terecht voor individuele psychotherapie, relatietherapie, groepspsychotherapie en voor supervisie.