Anneke de Wolf

In 1990 studeerde ik af in de klinische psychologie en ging ik verder met de postdoctorale opleiding tot psychotherapeut. Daarbinnen koos is voor de psychoanalytische psychotherapie en de systeemtherapie (partnerrelatie- en gezinstherapie).

Ik werkte bij verschillende instellingen: een psychiatrische polikliniek, Centrum ’45 (voor oorlogsgetraumatiseerden), de afdeling jeugdpsychiatrie van het UMCU, en bij Altrecht zowel op de afdeling Rintveld voor eetstoornissen als bij het Top Referent Traumacentrum. Ik heb ook veel gewerkt met mensen voor wie geloof belangrijk is of belangrijk is geweest.

Sinds 2009 werk ik volledig in mijn eigen praktijk. Mijn ervaringen hebben ertoe geleid dat ik ‘op maat’ kan werken – ieder mens is anders en heeft een eigen benadering nodig. Samen met de cliënt onderzoek ik wat er aan problematiek speelt. In het contact daarover ontstaan nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden. Ik vind het boeiend en bijzonder om daar steeds weer naar op zoek te gaan.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier van mijn persoonlijke website. Informatie over de huidige wachttijd vindt u ook op mijn persoonlijke site.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de ‘treeknormen’).